AI SUMMIT 2024

AZ AI SUMMIT KÉT NAPRA CAMPUSSZÁ ALAKÍTJA A VÁROSLIGETET

2024-08-10 19:00:00

Barát vagy ellenfél? Láthatunk benne segítséget, de veszélyt is, annyi bizonyos, hogy senkit sem hagy hidegen: a mesterséges intelligencia itt van velünk, meg kell hát értenünk és fel kell rá készülnünk! Erre idén két napunk is lesz.


Tavaly a régió legnagyobb MI-vel foglalkozó konferenciáját rendezték meg Budapesten, amely teljes teltházzal zajlott. A technika azóta csak fejlődött, bőven van mit megismerni, körbejárni, hozzáértőknek és érdeklődőknek egyaránt. A szervezők ezért idén kétnaposra bővítették az AI Summit konferenciát, amelyet 2024-ben szeptember 9-10. között tartanak a Városligetben. A területet voltaképpen egy campusszá alakítják át: a két fő helyszín, a Magyar Zene Háza és a Néprajzi Múzeum között épületből épületbe, egyik előadóból a másikba járkálva lehet a legfrissebb tudást megszerezni, útközben pedig meghallgathatunk akár egy szabadtéri előadást is, vagy csatlakozhatunk a 20 workshop valamelyikéhez. A tavalyi AI Summit az első olyan konferencia volt, amely csak és kizárólag az AI-jal foglalkozott, ami még kelet-közép-európai viszonylatban is egyedinek számít. 


A rendezvény fővédnöke Dr. Tilesch György (George Tilesch), a PHI Institute elnöke, aki nemzetközi AI szakértőként amerikai, dubai és Európai Uniós kormányoknak is dolgozik, emellett otthonosan mozog a Szilícium-völgyben. Nyilatkozata szerint idén kb. 100 előadás világítja meg a mesterséges intelligencia témáját üzleti, társadalmi, sőt ipari aspektusból is, nemzetközi és magyar szaktekintélyekkel, MI-t professzionálisan használó hazai hírességekkel.


 A kreatív ipartól a kereskedelemig, egészségügytől a banki szektorig, a hadi ipartól és a technológiai mamutokig minden témát egy általános betekintéssel indítanak, amely után az érdeklődő eldönti, hogy abban elmélyül-e, avagy továbbáll egy másik témához. A szervező Indamedia kiadóvállalat ígérete szerint a program közkedvelt elemei, a friss szabályozási információk, a társadalomra gyakorolt hatások, valamint a felhasználóként hasznos tudnivalókkal úgy foglalkoznak, hogy annak mentén bátrabban lehessen majd belevágni a 2025-ös évbe.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön az Inda Events legfrissebb híreiről, eseményeiről és 15% kedvezménnyel vehet részt aktuális rendezvényeinken!

inda-event logo